Elke week van maandag tot vrijdag is het mogelijk tussen 10 en 16:00u op afspraak langs te komen voor advies en het shoppen in de showroom. In de showroom kunt u gepast advies krijgen met betrekking tot de verzorging van reptielen met pootjes. Onze specialiteit ligt voornamelijk bij middel grote en grote hagedissen. Bij ons kan je ook Kiezebrink KVV halen voor jou vlees etende hagedis. Houd er rekening mee dat wij het druk hebben. Het is niet de bedoeling dat wij enkel je dagbesteding zijn. De tijd dat jij hier bent kunnen we andere niet helpen en kunnen wij niet verder met de zorgen van de dieren en de bouw van de verblijven.
Voor een afspraak stuur even een Whatsappje wanneer je langs zou willen komen en waarvoor. 0652457755

Het bekijken van de dieren in de verblijven zal mogelijk zijn, mits er geen dieren eieren aan het leggen zijn. Wel vragen we iedereen ten alle tijden rekening te houden dat ze nog niet gewend zijn veel mensen te zien. Houd daarom gepaste afstand van het glas, tik niet op de ramen en praat zachtjes. Quality Reptiles is een kwekerij en geen dierentuin. Onze inkomsten hangen af van de kweek.

De kwekerij is nog gedeeltelijk in aanbouw, maar het begint al ergens op te lijken:

Quality Reptiles is gespecialiseerd in het kweken van teju’s, grote varanen en Heloderma (gila/korstenhagedissen). In de toekomst zullen wij nog uitbreiden met boomvaranen.

×

Hey vragen?!

Stuur een berichtje via Whatsapp of email naar info@qualityreptiles.eu

× Hoe kan ik je helpen?