Binnenkort is het zover, dan gaat de Showroom open. Op deze pagina kun je terug vinden welke dagen de opendagen zullen zijn. Dit zal voorlopig op zaterdagen zijn van 11:00 tot 17:00u. In de showroom kunt u gepast advies krijgen met betrekking tot de verzorging van reptielen met pootjes. Onze specialiteit ligt voornamelijk bij middel grote en grote hagedissen. Kikkers en padden is de kennis ook van aanwezig. Voor de inrichting van paludaria en bio actieve terraria kunnen wij ook goed helpen en hebben we een ruim assortiment voor.

Het bekijken van de dieren in de verblijven zal mogelijk zijn, mits er geen dieren eieren aan het leggen zijn. Wel vragen we iedereen ten alle tijden rekening te houden dat ze nog niet gewend zijn veel mensen te zien. Houd daarom gepaste afstand van het glas, tik niet op de ramen en praat zachtjes. Quality Reptiles is een kwekerij en geen dierentuin. Onze inkomsten hangen af van de kweek.

De kwekerij is nog gedeeltelijk in aanbouw, maar het begint al ergens op te lijken:

Quality Reptiles is gespecialiseerd in het kweken van teju’s, grote varanen en Heloderma (gila/korstenhagedissen). In de toekomst zullen wij nog uitbreiden met boomvaranen.

×

Hey vragen?!

Stuur een berichtje via Whatsapp of email naar info@qualityreptiles.eu

× Hoe kan ik je helpen?